Hoopers

Hoopers

Hoopers är den nyaste sporten inom hundvärlden som har sitt ursprung i USA. Det är en sport som passar alla hundar, oavsett storlek, förutsättningar skador/handikapp men även alla förare oavsett ålder och rörelseförmåga. Hoopers går ut på att föraren ska kommendera hunden från ett dirigeringsområde runt en bana som består av hoops (bågar), barrels (tunnor), gates (grindar) och tunnlar. Hoopers är särskilt bra för pensionerade agilityhundar då denna nya sport innehåller varken höga hinder att hoppas eller snäva svängar. 

Hoopers Grund

Kursen introducerar grunderna i hoopers och samtliga hinder. Vi går igenom alla moment som krävs för att klara en Startklass. 

Hoopers Agility

Kursen riktar sig till er med agilitybakgrund som är sugna att ta er an denna utmanande sport. Kursen introducerar  och bygger vidare på grunderna i hoopers utifrån agilitygrunderna och samtliga hinder ingår. Vi går igenom alla moment som krävs för att klara en Startklass. 

Hoopers Tävling 

Kursen riktar sig till er med hoopers grund som har mål att klara av hoopersbanor från klass 1 och uppåt och/eller vill ut och tävla.