Instruktörerna

Våra kurser hålls av:

Britt Rundgren

Valp/Grund, Lydnad, Rallylydnad, NoseWork, Agility, Spår, Kroppskontroll och Hoopers

Elsa Perez Rundgren

Valp/Grund, Rallylydnad, Agility, Kroppskontroll 

Emelie Perez Rundgren

Agility, Hoppteknik och Hoopers

Aktiv Agility

Samt våra samarbetspartners Linda & Magnus Andkvist

Britt Rundgren

Britt, grundare och ägare av Bialitt Hundcenter har hållit på med hund sen 1980-talet. Det blev en massa år på Brukshundsklubben i Ängelholm, där det tog slut efter meningsskillnader. Hon började med en västgötaspets, sen en rottweiler, med dessa hundarna tävlade hon SM i agility. Idag har hon en labrador som hon tränar men inte tävlar då all hennes tid läggs på kursverksamheten, något som hon brinner för!

Britt har under åren gått så många kurser att det skulle bli en oändlig lista. Men det har varit allt från brandvarnarkurs för Anders Hallgren, agility för Annica Aller, lydnad för Matha Landin nuvarande landslagstränaren för lydnadslaget.

Elsa Perez Rundgren

Elsa, barnbarn till Britt och med ett stort hjärta för hundarna och ett fantastiskt tålamod är en av familjeinstruktörerna på Bialitt Hundcenter.

 Elsa fick första hund Sol när hon var 5 och sin andra hund Milou när hon var 10 år gammal. Envisa var pudlarna men Elsa gav aldrig upp och har format två fantastiska hundar. Milou och Elsa tränar på hög nivå både inom agility, rallylydnad, lydnad och nosework och har tävlat både inom agility och rallylydnad. 

Idag håller Elsa agilitykurser, rallylydnadskurser och även en del allmänlydnadskurser, utöver att vidareutbilda sig själv genom att gå kurs för bland annat Annica Aller, Linda Andkvist, Martha Landin, Maja Holmström med flera. 

Emelie Rundgren

Emelie barnbarn till Britt, med en medfödd talang och passion för hundträning.

Emelie har tränat sen hon var 4 och har idag tre hundar, Vidar, Cosmic och Eris. Luffsen, hennes första hund, fick hon när var 6 år gammal. När hon fyllde 10 fick hon sin västgötaspets Vidar som tränar och tävlar agility, rallylydnad och lydnad. När Emelie fyllde 13 fick hon Cosmic, mellanpudeln, som också tävlas i agility. Eris som hämtades våren  2021 är också en västgötaspets och Emelies framtida tävlingshund som tränas inom diverse hundsporter. 

Hon har gått massvis med kurser för bland annat Annica Aller, Jouni Orenius, Jenny Damm, Anne Karlsson, Martha Landin, Maja Holmström, Iwona Golab och många till. 

Meriter:

Aktiv Agility

Linda och Magnus Andkvist som driver Aktiv Agility håller kurser för ekipage som vill tävla inom agility och har varit verksamma sedan 2001. 

Några få meriter som de har tagit:

Läs mer på deras hemsida på knappen undertill: